Instalator sanitar urgențe: 0764717854

Contract Mentenanta

PENTRU A SCAPA DE GRIJA AVARIILOR APARUTE IN BLOCUL SAU COMPANIA TA, VENIM IN AJUTOR CU CEA MAI BUNA SOLUTIE, INCHEIE UN CONTRACT DE MENTENANTA CU FIRMA NOASTRA SI VEI BENEFICIA DE REMEDIEREA ORICAREI AVARII FARA COSTURI SUPLIMENTARE DE MANOPERA.


ASOCIATII DE PROPRIETARII

Art.2. Obiectul contractului il constituie intretinerea lunara a instalatiilor de incalzire, de alimentare cu apa si scurgere ( aerisire, avarii, inlocuire coloane sparte intre etaje sau in subsol cu teava de PP/PVC/ PPR/ CUPRU/PEHD/PEXAL/NEAGRA/ZINCATA ( manopera/max. 2ml pe circuit), inlocuire robineti , fitinguri ,( max. 2.1/2’’/75)pentru piese din PPR/ CUPRU/PEHD/PEXAL/NEAGRE/ZINCATE si max 110 pentru piese din PP/PVC ) a partilor comune asociatiei de proprietari. Prestatorul se obliga sa efectueze o verificare lunara a instalatiilor in subsol, in prezenta unui membru din conducerea asociatiei.. Prestatorul se obliga sa desfunde coloanele de scurgere in caz de avarie.

Interventia echipei se va face in maxim 3 ore de la solicitarea telefonica sau mail.


COMPANII – INSTITUTII

Art.2. Obiectul contractului il constituie intretinerea lunara a instalatiilor de incalzire, de alimentare cu apa si scurgere. La acestea se vor executa- aerisire calorifere , remediere avarii, inlocuire robineti , inlocuire baterii, inlocuire obiecte sanitare, se obliga sa desfunde coloanele de scurgere in caz de avarie.

Prin incheierea unui contract cu compania noastra veti beneficia gratuit de:

  • - Detector teava sparta

  • - Constatare camera video

  • - Desfundare cu sarpe electric

  • - Curatare tevi cu jet de presiune

GRATIS!!! Programeaza o intalnire pentru o ofertapersonalizata.

 

 

Contact Avarie.ro

Calea Vacaresti, nr. 278
sector 4, Bucuresti

Telefon : 0764717854

Email : racconstruct[at]yahoo.com

Parteneri: